Onze Kappersopleiding

Voor de kappersopleiding is geen specifieke vooropleiding nodig. De doelgroep is breed, herintreders, re-integratie, vmbo verlaters (praktijk gericht onderwijs), mensen die graag een kappersdiploma willen halen of een eigen zaak willen starten.

Meer info 

Alle materialen worden door ons aangeleverd, boeken, kam en schaar mag je houden. Er zijn 21 examen onderdelen (Folder). De opleiding is intensief en zal in korte tijd veel lesstof behandelen en is sterk op de praktijk gericht. Direct de eerste dag ga je zelf al knippen. Een vooropleiding is niet noodzakelijk. Belangrijker is dat jij echt graag kapper(ster) wilt worden.

 

De Nederlandse Kappersopleiding Instituut is door de overheid erkend 

De Nederlandse Kappersopleiding is door de overheid is erkend als opleidingsinstituut voor kortdurend beroepsonderwijs en staat geregistreerd  bij het C.R.K.B.O., en derhalve zijn wij vrijgesteld van b.t.w. afdracht.

 

Over onze docenten

 

Maaike Woudstra en Monique Veenstra hebben de dagelijkse leiding. Onder deskundige begeleiding groei je uit tot een volleerd kapper(ster). 

Maaike: "Ik ben trots op iedere leerling die hier als professioneel kapper(ster) afscheid neemt "Je bouwt toch samen een band op, ik haal daar veel energie en voldoening uit. Iedere leerling heeft een eigen tempo en doordat er nooit meer dan zeven cursisten tegelijk zijn, kan ik iedere leerling persoonlijk begeleiden en de aandacht geven die nodig is.  

 

Monique: "Ik heb destijds zelf de opleiding gevolgd, dus ik weet heel goed hoe het voor de leerlingen is en welke fases ze door maken" Nu ik les geef en het overbreng op de manier zoals Maaike het mij geleerd heeft, vind ik het super om ze stuk voor stuk te zien groeien. Vooral het enthousiasme waarmee ze elke week in de kapsalon staan, het plezier dat een ieder eraan beleeft en de hechte groepen maakt het bijzonder. Dat is heel mooi om mee te maken, want zo heb ik het toen ook ervaren en zo ervaar ik het nog steeds.

 

Een vooropleiding is niet noodzakelijk 

Klik om aan te passen


Betaling Kappersopleiding door het UWV


De Nederlandse Kappersopleiding voldoet aan het inkoopkader van het UWV en mogen van het UWV mensen met een WAO, WAJONG, WAZ, WIA, WSW, ZW, Wet SEWI opleidden, die door het UWV worden aangemeld. 

Configuratie

Titel

Onze kappersopleiding is praktijk gericht

Beschrijving

Onze kappersopleiding is praktijk gericht, door te knippen op echte klanten.

Kernwoorden

Knippen, kappersopleiding, praktijk gericht, kappersopleiding steenwijk, kapper, kapster