Speciale kappersopleiding voor jong en oud.  

Je hoeft geen modellen mee te nemen, de school zorgt voor de modellen. 

9 maanden 1 dag per week naar Steenwijk en je kunt aan de slag als kapper. 

Het speciale aan deze kappersopleiding is dat je vanaf de eerste dag echte klanten knipt en enkel af en toe modellen hoeft mee te nemen. Regina Zantingh (eigenaresse) ontwikkelde het omgekeerd leren in de kapsalon, eerst in de praktijk laten zien waar het om gaat en dan de theorie uitleggen. De afgelopen 8 jaar heeft ze in veel kappers(sters) afgeleverd die zijn gaan werken in een salon of een eigen kapsalon starten. Onze Salonmanager is: Gea Tiemens

Een vooropleiding is niet nodig, wel is er een intake om af te stemmen of de leerling het niveau aan kan. Ons instituut is conform, de eisen van de overheid door het CRKBO gecertificeerd is als opleidingsinstituut voor kortdurend beroepsonderwijs. Belangrijk zegt Regina, je wil toch een opleiding doen bij een opleidingsinstituut dat door de overheid gecertificeerd is. Ik adviseer bij het maken van een keuze voor een kappersopleiding altijd te vragen of het opleidingsinstituut CRKBO gecertificeerd is. Dit geeft aan dat het de organisatie een professionele organisatiestructuur heeft.
 

Heerlijk je eigen creativiteit te laten zien

Slimme leerlingen bouwen op school bouwen al aan hun toekomst door steeds foto's op Facebook en Instagram te plaatsen van hun kunnen. Op het moment dat zij hun eigen bedrijf starten hebben al veel mensen gezien wat ze kunnen. Ook bij een sollicitatie is het handig dat jij je vakmanschap middels een serie foto's kunt laten zien!  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Folder_kappersopleiding.pdf (2,1 MB)

Contract_NKO.docx (73.7KB)

Leveringsvoorwaarden.pdf (267.1KB)

Onderwijsregeling_NKO.doc (124.9.7KB)

Gratis oefenhoofden

Oefenhoofden gebruik je om nieuwe trendy kapsels  en kniptechnieken je eigen te maken. Super om jezelf uit te dagen!  Wij verstrekken ze gratis en onbeperkt! 

Configuratie

Titel

Beschrijving

Kernwoorden