Wil jij de nieuwste kapperstrends volgen? Als jij een kapper of kapster bent, dan zul je op de hoogte moeten blijven van de nieuwste trends. Jouw klanten verwachten namelijk dat je op de hoogte bent van de huidige mode. Zij willen met hun tijd mee gaan en er dagelijks hip en trendy bijlopen. Natuurlijk hoort daar een goed kapsel ook bij!
Als jij al jaren werkt als kapper of kapster, dan kan het zijn dat je de nieuwste kapperstrends niet meer zo bijhoudt. Dat is logisch, de mode is namelijk enorm onderhevig aan verandering. Trends komen en gaan in sneltreinvaart. En hoe blijf je op de hoogte als je dagelijks in je kapperszaak staat?

Hoe blijf je op de hoogte van de nieuwste kapperstrends?

Voor een kapper of kapster is het niet alleen belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste kapperstrends. Je zult de technieken om deze kapsels te creëren ook onder de knie moeten krijgen. Natuurlijk heb je alle technieken geleerd op je opleiding en je hebt jarenlang ervaring, maar er worden steeds meer nieuwe kniptechnieken ontwikkeld. Daarnaast is het nooit verkeerd om jouw technieken eens bij te schaven. Je doet er daarom goed aan om een kappersopleiding te doen, zelfs als ervaren kapper of kapster.
Op een kappersopleiding zullen alle technieken en trends aan de orde komen. Van de basistechnieken die al jarenlang bestaan, tot nieuw ontwikkelde technieken en de nieuwste kapperstrends.

Wat zijn de laatste kapseltrends?

Voor 2022 zijn enkele kapseltrends heel populair. Zo is bijvoorbeeld het bobkapsel één van dé kapsels van dit jaar en dan vooral de zogenaamde messy bob. Wat haarkleur betreft zijn allerlei grijstinten heel hip. Het knippen van een messy bob of het verven van een prachtige grijze coupe; je leert het allemaal op een kappersopleiding!

Voor wie is De Nederlandse Kappersopleiding?

De Nederlandse Kappersopleiding is geschikt voor iedereen. Als je jong bent en net van school komt ben je welkom om het kappersvak bij ons te leren, maar ook ouderen die van baan willen veranderen. Wij houden altijd oog op de laatste mode, dus als jij de nieuwste kapperstrends wilt volgen, dan ben je bij ons op het juiste adres. Onze opleiding is daarom ook heel geschikt voor kappers of kapsters die zich willen laten bijscholen.
Wil je onze opleiding volgen? Meld je dan aan! Heb je interesse maar wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 − zes =