Een opleiding haar opsteken; ben jij daar naar op zoek? Opgestoken haar kan er heel mooi uitzien. Het is echter niet heel makkelijk om tot zo’n mooi resultaat te komen. Toch is het voor iedereen met halflang of lang haar mogelijk om het haar mooi op te steken zonder dat het in elkaar zakt. Je zou voor de spiegel kunnen gaan zitten totdat je de techniek onder de knie hebt, maar je zult meer leren als je een opleiding haar opsteken gaat volgen.

Wanneer het haar opsteken?

Veel vrouwen (maar ook mannen) steken dagelijks hun haar op. Het haar blijft gewoon netter tijdens het werk en het zit niet in de weg. In ons dagelijks leven vinden we het vaak niet zo belangrijk hoe netjes het haar dan opgestoken is. Maar er zijn gelegenheden wanneer je wel wilt dat je jouw haar zo mooi mogelijk kunt opsteken. De meeste mensen denken dan onmiddellijk aan een bruiloft, maar ook als je naar een feestje, kerstdiner of gewoon naar een borrel gaat staat het erg mooi om je haar opgestoken te dragen.
Maar hoe kun je leren om het zo mooi op te steken? Als je even online op Google zoekt dan vind je allerlei artikelen met tips of video’s hoe je een bepaalde look kunt krijgen. Helaas lukt het bij veel mensen dan evengoed niet. Niet opgeven! Geef jezelf en je haar een kans; volg gewoon een opleiding haar opsteken!

Opleiding haar opsteken bij De Nederlandse Kappersopleiding

Ben jij op zoek naar een opleiding haar opsteken? Meld je dan aan bij De Nederlandse Kappersopleiding! Bij ons leer in je 9 maanden tijd alle technieken uit het kappersvak. Je kunt dan denken aan kniptechnieken, maar bijvoorbeeld ook tondeuse-technieken voor een barbier en natuurlijk hoe je zo mooi mogelijk haar kunt opsteken. Je kunt dit toepassen bij jezelf, maar daarna ook bij familie en vriendinnen.
Onze opleiding is geschikt voor iedereen, van welke leeftijd dan ook en met of zonder vooropleiding. Tijdens de opleiding zul je vooral praktijklessen krijgen. De theorie van de opleiding zul je zelf thuis moeten leren, daar heb je ongeveer 2,5 uur per week voor nodig. Wij bieden hierdoor een zeer laagdrempelige maar aantrekkelijk kappersopleiding aan.
Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0521 – 524 020 of mailen naar info@nederlandsekappersopleiding.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 3 =