Wil jij je CV upgraden en uitbreiden? Er zijn verschillende manieren waarop je dit kunt doen, bijvoorbeeld door het volgen van een cursus of opleiding. Daarnaast is het ook belangrijk om je CV regelmatig bij te houden. Hierdoor wek je eerder de interesse van een eventuele nieuwe werkgever.
In dit artikel kun je lezen hoe je jouw CV kunt upgraden en uitbreiden.

Hoe kan ik mijn CV upgraden?

Gebruik je al jarenlang dezelfde CV? Dan is het verstandig om deze eens goed te bekijken. Het upgraden van jouw CV kan je nieuwe kansen geven op de arbeidsmarkt. Misschien vind je zelfs de baan van jouw dromen door iets meer moeite te doen voor jouw CV. Ten eerste is het belangrijk om te kijken of jouw persoonlijke gegevens in de CV nog kloppen. Klopt je telefoonnummer nog, je adres en zijn de links naar jouw sociale media kanalen nog up-to-date?
Jouw meest recente werkervaring moet bovenaan staan, zorg ervoor dat deze klopt. Voeg eventueel nieuwe werkervaring toe en haal weg wat niet relevant is. Het is niet nodig om alle banen die je ooit gehad hebt te vermelden. Vermeld de belangrijkste en meest relevante voor de functie waar je nu op gaat solliciteren.
Zorg ervoor dat je CV er goed uitziet. De uitstraling van jouw CV wordt bepaald door het lettertype en de lay-out waar jij voor gekozen hebt. Bevalt dit, past het bij jou en ziet het er professioneel uit? Een foto toevoegen aan je CV heeft ook invloed op de uitstraling, veel bedrijven vinden dit prettig omdat ze een gezicht hebben bij de informatie.

Hoe kan ik mijn CV uitbreiden?

Heb je een bepaalde baan op het oog? Wil je een carrière switch maken? Twijfel je over jouw ervaring en CV? Dan is het een goed idee om jouw CV uit te breiden. De beste manier hiervoor is door een cursus of opleiding te doen dat aansluit bij de functie die je voor ogen hebt.
Zo biedt de Nederlandse Kappers Opleiding bijvoorbeeld de mogelijkheid om kapper te worden binnen 9 maanden! Dit is een kappersopleiding die voor iedereen geschikt is, het maakt dus niet uit hoe oud je bent, wat voor vooropleiding je hebt gehad of wat voor werkervaring je hebt. Door deze opleiding af te ronden leer je de fijne kneepjes van het kappersvak. Bovendien is dit een mooie manier om jouw CV uit te breiden.

De Nederlandse Kappersopleiding

Het doel van De Nederlandse Kappersopleiding is om praktijk ervaring op te doen in het kappersvak. Mensen van alle leeftijden kunnen een kappersopleiding bij ons volgen. Je kunt bij ons terecht voor omscholing, als je een herintreder bent, als je geen baan kunt vinden, als je niet je plek in het reguliere onderwijs kunt vinden, maar natuurlijk ook als jij jouw CV wilt uitbreiden. Wij richten ons vooral op praktijklessen, de theorie zul je zelf thuis moeten leren. Een vooropleiding is niet nodig om onze opleiding te volgen.
Heb je interesse in onze opleiding? Wil jij je inschrijven of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0521 – 524 020 of mailen naar info@nederlandsekappersopleiding.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 + twee =