Op zoek naar een kappersopleiding in Flevoland?

Ben jij op zoek naar een goede kappersopleiding in Flevoland? Kom dan één keer in de week naar Steenwijk voor les aan De Nederlandse Kappersopleiding. Door onze opleiding te volgen kun je in 9 maanden tijd een erkend kappersdiploma halen.

Iedereen is welkom op onze opleiding, je leeftijd maakt niet uit en je hebt geen specifieke vooropleiding nodig. Dat maakt onze opleiding heel laagdrempelig en daardoor onder andere geschikt voor schoolverlaters, Wajongeren, herintreders, mensen in de bijstand, mensen die op zoek zijn naar een andere baan en kappers die hun technieken willen bijschaven. Maar wat kost een kappersopleiding en bestaat er financiering voor? In dit artikel kun je er meer over lezen.

Wat kost een kappersopleiding?

In Nederland kun je aan verschillende instituten een kappersopleiding volgen. De kosten van deze opleidingen verschillen enorm. Het is echter belangrijk dat je een opleiding kiest dat erkend is door de overheid. De opleiding is dan CRKBO gecertificeerd. Dit keurmerk is nodig om de kwaliteit van kappersopleidingen te waarborgen. Bovendien heb je daarna een erkend diploma, daar kom je sneller mee aan de slag in een kapsalon.

De prijs van de opleiding aan De Nederlandse Kappersopleiding is €2845. Deze kosten zijn inclusief kappersschaar, kam en andere materialen. Je kunt de kosten in één keer betalen, maar je kunt ook kiezen voor een betaling in termijnen, dit kost wel €150 extra. Je betaalt dan eerst €1395, daarna 5 maandelijkse termijnen van €320.

Kan ik ook financiering krijgen?

Onze opleiding is toegankelijk voor iedereen, maar we begrijpen best dat de kosten voor sommige mensen te hoog zijn. Dat wil echter niet zeggen dat er geen mogelijkheden zijn voor jou om toch deze opleiding te volgen. In bepaalde gevallen bestaan er verschillende mogelijkheden voor financiering. Voorbeelden daarvan zijn STAP, dat is een financiering via de overheid, maar je kunt soms ook via de gemeente een financiering krijgen. Op onze website kun je onder het kopje financiering lezen hoe je contact op kunt nemen met onze reïntergratieadviseur.

Een kappersopleiding in Flevoland volgen

Ben jij op zoek naar een kappersopleiding in Flevoland? De Nederlandse Kappersopleiding is een opleiding voor iedereen. Binnen 9 maanden tijd kun jij een erkend kappersdiploma bij ons halen. Je krijgt bij ons één keer in de week les. Wij zijn gevestigd in Steenwijk- Overijssel, maar we hebben cursisten uit het hele land. Wil je onze opleiding volgen? Meld je dan aan! Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.