Waar kun je een kappersopleiding in Gelderland volgen?

Wil jij een kappersopleiding in Gelderland gaan volgen? Misschien is het dan een goed idee om te kiezen voor De Nederlandse Kappersopleiding. Deze opleiding volg je in Steenwijk-Overijssel, maar het is een goede en aantrekkelijke opleiding om te doen. Dat komt omdat het een zeer laagdrempelige opleiding is, iedereen is welkom ongeacht leeftijd, arbeidsverleden of vooropleiding. Bovendien is De Nederlandse Kappersopleiding een C.R.K.B.O gecertificeerd instituut. Na het afronden van de opleiding krijg je daarom een erkend diploma. Hiermee kun je overal aan de slag als kapper of kapster, of je kunt voor jezelf beginnen.

Dat zijn niet de enige redenen om deze opleiding te volgen. Onze opleiding is namelijk intensief en daardoor vrij kort.

Hoe lang duurt een kappersopleiding?

Je kunt in Nederland bij verschillende instellingen een kappersopleiding volgen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een MBO kappersopleiding. Deze duurt echter best lang, namelijk 2 tot 3 jaar. Bovendien krijg je tijdens zo´n opleiding verschillende vakken die eigenlijk niet aansluiten op de praktijk. Werken en ervaring krijgen met klanten is één van de belangrijkste aspecten in het vak, dit leer je via het MBO pas echt als je na jouw opleiding aan de slag gaat.

Hierdoor is het veel aantrekkelijker om te kiezen voor andere kappersopleidingen. De Nederlandse Kappersopleiding duurt bijvoorbeeld maar 9 maanden. Bovendien ga je maar één keer per week naar school. Tijdens de les zal de nadruk liggen op de praktijk, dit zien wij als het belangrijkste onderdeel van het kappersvak. Je zult vanaf de eerste les echte modellen knippen, natuurlijk onder onze vakkundige begeleiding.

Voor wie is de opleiding?

De Nederlandse Kappersopleiding is geschikt voor iedereen. Kom je net van school en zoek je een manier om snel kapper, barbier of kapster te worden? Ben je op zoek naar ander werk en lijkt het kappersvak je wel wat? Zit in de bijstand en zoek je een opleiding? Wil je als oud kapper terugkeren in het vak? Iedereen is welkom op De Nederlandse Kappersopleiding.

Een kappersopleiding in Gelderland volgen

Ben jij op zoek naar een kappersopleiding in Gelderland? De Nederlandse Kappersopleiding is een opleiding voor iedereen. Binnen 9 maanden tijd kun jij een erkend kappersdiploma bij ons halen. Je krijgt bij ons één keer in de week les. De theorie van de opleiding zul je zelf moeten leren, je hebt daar ongeveer 2,5 uur per week voor nodig.

Wij zijn gevestigd in Steenwijk- Overijssel, er komen echter cursisten bij ons leren uit het hele land. Wil jij ook onze opleiding volgen? Meld je dan aan! Je kunt dit doen op de website via het kopje contact.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.