Op zoek naar een kappersopleiding in Noord-Holland?

Ben jij op zoek naar een goede kappersopleiding in Noord-Holland? Kies dan voor de Nederlandse Kappersopleiding. Onze opleiding is gevestigd in Steenwijk, waar je één keer per week les krijgt. De Nederlandse Kappersopleiding maakt het mogelijk om binnen negen maanden een erkend kappersdiploma te behalen.
Op onze opleiding is iedereen welkom. Het maakt niet uit hoe oud je bent, wat je arbeidsverleden is of wat je vooropleiding is. Dit maakt de Nederlandse Kappersopleiding een zeer laagdrempelige opleiding. Onze opleiding wordt veel gekozen door schoolverlaters, Wajongeren, herintreders, mensen in de bijstand, mensen die op zoek zijn naar een andere baan en kappers die hun technieken willen bijschaven. Ben je benieuwd wat de kappersopleiding Noord-Holland kost en of er een financiering voor bestaat? In dit artikel kun je er meer over lezen.

Wat kost een kappersopleiding Noord-Holland?

Het is mogelijk om in Nederland aan verschillende instituten een kappersopleiding te volgen. De kosten van deze opleidingen verschillen enorm. Wil je een kappersopleiding gaan volgen, dan is het wel belangrijk dat je kiest voor een erkende opleiding. De opleiding is dan CRKBO gecertificeerd. Dit keurmerk is nodig om de kwaliteit van kappersopleidingen te waarborgen. Bovendien heb je daarna een erkend diploma, waarmee je sneller aan het werk komt in een kapsalon.
De prijs van de opleiding aan De Nederlandse Kappersopleiding is €2845. Deze kosten zijn inclusief kappersschaar, kam en andere materialen. Je kunt de kosten in één keer betalen, maar je kunt ook kiezen voor een betaling in termijnen, dit kost wel €150 extra. Je betaalt dan eerst €1395, daarna 5 maandelijkse termijnen van €320.

Kan ik een financiering krijgen voor De Nederlandse Kappersopleiding?

We willen onze opleiding voor een ieder toegankelijk houden, maar voor sommige mensen zijn de opleidingskosten gewoon te hoog. Dit wil echter niet zeggen dat er geen mogelijkheid is om toch deel te nemen aan de opleiding. Wist je dat er verschillende manieren zijn om een kappersopleiding te financieren? Voorbeelden daarvan zijn STAP, dat is een financiering via de overheid, maar je kunt soms ook via de gemeente een financiering krijgen. Op onze website kun je onder het kopje financiering lezen hoe je contact op kunt nemen met onze reïntergratieadviseur.

Een kappersopleiding in Noord-Holland volgen

Ben jij op zoek naar een kappersopleiding in Noord-Holland? De Nederlandse Kappersopleiding is een opleiding voor iedereen. Binnen 9 maanden tijd kun jij een erkend kappersdiploma bij ons halen. Je krijgt bij ons één keer in de week les. Wij zijn gevestigd in Steenwijk- Overijssel, maar we hebben cursisten uit het hele land. Wil je onze opleiding volgen? Meld je dan aan! Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.