De Nederlandse Kappersopleiding; een kappersopleiding in Overijssel

Wat kun je met een kappersopleiding?

Als je een kappersopleiding succesvol afrond, dan kun je aan de slag bij een kapsalon. Je kunt echter het best een kappersopleiding volgen aan een opleidingsinstituut dat door de overheid erkend wordt. Dat garandeert namelijk de kwaliteit van de opleiding. Bovendien zal een eigenaar van een kapsalon je dan eerder aannemen. Hij of zij kan er dan namelijk op vertrouwen dat jij een opleiding hebt genoten dat goed aansluit op de praktijk.

De volgende technieken zullen worden geleerd:

Heren en dames modelknippen;
Haaronderzoek;
Haar ontkleuren;
Verftechnieken;
Snij- en effileertechnieken;
Haarverzorging;
Permanenten;
Omgang met de klant;
Föhnen.

Met een kappersdiploma kun je echter nog meer. Je kunt namelijk je eigen kapsalon beginnen of aan de slag gaan als ambulant kapper/kapster. Een ambulant kapper/kapster is iemand die thuis in een speciaal ingerichte kamer mensen knipt. Een soort thuiskapper dus.

Extra mogelijkheden

De Nederlandse Kappersopleiding is heel laagdrempelig, iedereen is namelijk welkom bij ons. Jouw leeftijd maakt niet uit, maar ook je arbeidsverleden of vooropleiding niet. Daarnaast bieden wij een extra mogelijkheid in de opleiding: Een barbiergedeelte. Dat betekent dat je ervoor kunt kiezen om tondeuze-technieken en baardverzorging te leren. Je zult dan wel moeten zorgen voor je eigen modellen. Dit barbiergedeelte in de opleiding is een optie, het is niet verplicht. De opleiding voor barbier wordt gegeven door toppers uit het vakgebied.

Een kappersopleiding in Overijssel volgen

Ben jij op zoek naar een kappersopleiding in Overijssel? De Nederlandse Kappersopleiding is een opleiding voor iedereen. Binnen 9 maanden tijd kun jij een erkend kappersdiploma bij ons halen. Je krijgt bij ons één keer in de week les. Wij zijn gevestigd in Steenwijk, er komen echter cursisten bij ons leren uit het hele land. Wil jij ook onze opleiding volgen? Meld je dan aan! Je kunt dit doen op de website via het kopje contact.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.