Ben je een volwassene in de noordelijke provincies van Nederland op zoek naar een nieuwe carrière of een creatieve uitdaging? De Nederlandse Kappersopleiding in Steenwijk biedt een uniek concept voor volwassenen die hun passie voor het kappersvak willen ontdekken en ontwikkelen. Hier bij onze opleiding krijg je de kans om in slechts 9 maanden tijd een volwaardige kapper te worden, en dat met slechts één dag per week naar school. Lees verder om te ontdekken waarom onze opleiding de ideale keuze is voor volwassenen die enthousiast zijn over een nieuwe carrière in de kappersbranche.

Het Unieke Opleidingsconcept

Bij de Nederlandse Kappersopleiding in Steenwijk begrijpen we dat volwassenen vaak andere verplichtingen hebben, zoals werk en gezin. Daarom hebben we een opleidingsprogramma ontworpen dat speciaal is afgestemd op volwassen studenten. Gedurende 9 maanden kom je slechts één dag per week naar onze school in Steenwijk, wat betekent dat je je studie kunt combineren met je huidige verplichtingen.

Wat onze opleiding echt uniek maakt, is het feit dat je vanaf de allereerste dag meewerkt in onze eigen kapsalon, de schoolsalon van de Nederlandse Kappersopleiding. Deze salon heeft een vaste klantenkring die varieert van jong tot oud, en je zult direct betrokken zijn bij het echte werk. Dit betekent dat je vanaf het begin leert knippen, permanenten, en alle andere aspecten van het kappersvak. In tegenstelling tot reguliere kappersopleidingen, waar je vaak eerst alleen theorie krijgt, stelt ons concept je in staat om praktische ervaring op te doen vanaf dag één.

Een Schat aan Ervaring

Dankzij ons unieke concept maak je in 9 maanden tijd veel meer spreekwoordelijke meters in het kappersvak dan bij een reguliere opleiding. Je doet praktische vaardigheden op en leert om te gaan met verschillende haartypes en klanten. Dit is een onschatbare ervaring die je direct kunt toepassen in een kapsalon.

Hoewel de Nederlandse Kappersopleiding een basisopleiding is, leer je in de schoolsalon veel meer dan alleen de basisvaardigheden. Je weet nooit wat de dag gaat brengen in een kapsalon, en dit betekent dat je constant wordt uitgedaagd. Onze instructeurs begeleiden je door deze uitdagingen en helpen je groeien als kapper.

Start Je Nieuwe Carrière

Na het afronden van onze opleiding ben je goed voorbereid om aan de slag te gaan in een kapsalon of zelfs je eigen salon aan huis te starten. Je zult niet alleen de nodige kennis hebben, maar ook een schat aan praktische ervaring om op terug te vallen.

Kies voor de Nederlandse Kappersopleiding in Steenwijk en ontdek je passie voor het kappersvak. Onze deuren staan open voor volwassenen die klaar zijn voor een spannend nieuw avontuur. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze opleiding en hoe je je kunt inschrijven.

Ontdek de Sfeer van Onze Kappersopleiding

Ben je enthousiast geworden over onze kappersopleiding maar weet je nog niet helemaal zeker of het iets voor je is? Wil je de sfeer eens proeven voordat je de definitieve beslissing neemt? Bij de Nederlandse Kappersopleiding in Steenwijk begrijpen we dat het belangrijk is om te ervaren wat onze opleiding te bieden heeft voordat je je inschrijft. Daarom bieden we een unieke kans aan geïnteresseerden: een intakegesprek en de mogelijkheid om vrijblijvend een dagje mee te draaien in onze schoolsalon.

Intakegesprek

Een goed begin is het halve werk, en daarom nodigen we je graag uit voor een persoonlijk intakegesprek. Tijdens dit gesprek kun je al je vragen stellen en krijg je meer inzicht in wat onze kappersopleiding inhoudt. We bespreken je interesses, doelen en verwachtingen, en we begeleiden je bij het kiezen van het juiste opleidingstraject dat het beste bij jou past.

Proef de Praktijk

Als je na het intakegesprek nog steeds enthousiast bent en wilt ervaren hoe het is om in een kapsalon te werken, bieden we je de mogelijkheid om vrijblijvend een dagje mee te draaien in onze schoolsalon. Dit is dé kans om de sfeer te proeven, instructeurs en medestudenten te ontmoeten, en te ontdekken of het kappersvak echt iets voor jou is. Tijdens deze meeloop dag kun je actief deelnemen aan de dagelijkse praktijk in onze salon en zelf ervaren wat het betekent om als kapper aan de slag te gaan.

De Eerste Stap naar een Nieuwe Carrière

Bij de Nederlandse Kappersopleiding in Steenwijk begrijpen we dat de overstap naar een nieuwe carrière een grote beslissing is. Daarom staan we klaar om je te begeleiden en te ondersteunen op je reis naar een opwindende en lonende loopbaan in de kappersbranche. Neem vandaag nog contact met ons op om een intakegesprek te plannen en een meeloopdag in te schrijven. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen je dromen waar te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien − 4 =