Waar kun je een kappersopleiding in Zeeland volgen?

Wil jij een kappersopleiding in Zeeland volgen? Als je op zoek bent naar een kappersopleiding dan zul je erachter komen dat er door heel Nederland verschillende kappersopleidingen zijn. Wil je echter een echte kapper worden, dan is het wel belangrijk dat je kiest voor een door de overheid erkende opleiding. De Nederlandse Kappersopleiding is een CRKBO gecertificeerd opleidingsinstituut. Als jij bij ons slaagt voor je diploma, dan ben je daardoor een volleerd kapper of kapster die overal aan de slag mag. Lijkt deze opleiding je wel wat? Iedereen is welkom!

Voor wie is De Nederlandse Kappersopleiding?

Iedereen is welkom op De Nederlandse Kappersopleiding. Het maakt hierbij niet uit of je jong of oud bent, wat je vooropleiding of arbeidsverleden is en of je een tijd zonder werk hebt gezeten. De meeste mensen gaan op jonge leeftijd een kappersopleiding volgen, maar het kan ook zijn dat je een herintreder bent, op zoek bent naar ander werk of dat jij je wilt laten bijscholen. Het komt namelijk geregeld voor dat kappers een tijdje uit het vak gaan om later terug te keren. Het is dan heel verstandig om de technieken weer bij te schaven. Voor de Nederlandse Kappersopleiding heb je geen vooropleiding nodig. Dit maakt onze opleiding zeer laagdrempelig en aantrekkelijk voor veel mensen. Wij vinden dat iedereen een kans verdient, ook mensen die bijvoorbeeld in de bijstand zitten, of rond moeten komen van een Wajong uitkering. Kom bij ons het kappersvak leren!

Wat leer je op de opleiding?

De Nederlandse Kappersopleiding richt zich voornamelijk op de praktijk. Vanaf dag 1 leer je knippen op echte modellen, onder professionele begeleiding. Alle technieken zullen geleerd moeten worden zoals knippen, snijden, permanenten en verven. Na 9 maanden intensief leren kun je een examen afleggen. De theorie zul je zelf moeten leren, daar heb je zo´n 2,5 uur per week voor nodig. Je ontvangt boeken, een kappersschaar en kam, deze mag je houden. Het overige benodigde materiaal gebruik je in de salon op onze opleiding.

Een kappersopleiding in Zeeland volgen

Ben jij op zoek naar een kappersopleiding in Zeeland? De Nederlandse Kappersopleiding is een opleiding voor iedereen. Binnen 9 maanden tijd kun jij een erkend kappersdiploma bij ons halen. Je krijgt bij ons één keer in de week les. Wij zijn gevestigd in Steenwijk, maar hebben cursisten uit het hele land. Wil je onze opleiding volgen? Meld je dan aan! Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.