Een kappersopleiding in Zuid Holland volgen; waar doe je dat?

Wil jij een kappersopleiding volgen in Zuid-Holland? De Nederlandse Kappersopleiding is een opleiding voor iedereen, het maakt dus niet uit waar je in Nederland woont. Hou je van het omgaan met mensen, dan is het kappersvak een mooi beroep voor jou. Maar om een goede kapper of kapster te worden dien je wel te beschikken over een aantal persoonlijke eigenschappen. Welke eigenschappen zijn dat? In dit artikel kun je er meer over lezen.

Welke eigenschappen moet een kapper hebben?

Wil jij heel graag kapper worden en wil je daar hard je best voor doen? Dan heb je de belangrijkste eigenschap al te pakken. Toch stelt het kappersvak nog wat andere eisen aan je; je moet de kapperstechnieken goed beheersen en je moet goed om kunnen gaan met mensen. Een goede kapper of kapster bezit dan ook de volgende persoonlijke eigenschappen:
• Affiniteit met haarmode en trends;
• De wil om te leren;
• Doorzettingsvermogen;
• Klantgericht denken;
• Behulpzaamheid;
• Een luisterend oor kunnen bieden;
• Geïnteresseerd zijn;
• Sociaal ingesteld.

Wat leer je allemaal op de Nederlandse Kappersopleiding?

Onze opleiding is praktijkgericht; dit betekent dat je alles wat je moet weten leert in de praktijk. Dit is de beste manier om te leren omgaan met klanten. Vanaf dag één zul je dan ook direct oefenen op echte modellen. In het begin zal dit een beetje spannend zijn, maar iedereen doet het en je went er heel snel aan. Op een gegeven moment weet je precies wat de klant wilt zonder dat je de klant kent. Daar willen we heen en dat leer je alleen maar in de praktijk. Op de kappersopleiding leer je natuurlijk ook alle technieken van het kappersvak. Je kunt dan denken aan kniptechnieken, snijtechnieken, permanenten, haar verven etc.

Een kappersopleiding in Zuid-Holland volgen

Ben jij op zoek naar een kappersopleiding in Zuid-Holland? De Nederlandse Kappersopleiding is een opleiding voor iedereen. Binnen 9 maanden tijd kun jij een erkend kappersdiploma bij ons halen. Je krijgt bij ons één keer in de week les. Wij zijn gevestigd in Steenwijk, maar hebben cursisten uit het hele land. Wil je onze opleiding volgen? Meld je dan aan! Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.