Een versnelde kappersopleiding in regio Zwolle waarin je vanaf dag één met échte klanten aan de slag gaat: het bestaat! Met de kappers cursus van de Nederlandse Kappers Opleiding word je op de meest praktische manier klaargestoomd voor ons mooie vak. Bij deze allround kappersopleiding ga je op een zeer praktijkgerichte manier te werk en behaal je binnen een jaar een erkend kappersdiploma. 

Kappersopleiding Zwolle

Ben jij gepassioneerd door haarstyling en sta je te springen om een professionele kapper te worden? Lijkt het je fantastisch om meteen een bak aan ervaring op te doen in onze schoolsalon? En woon je in regio Noord-Nederland? Dan biedt onze kappersopleiding je alle mogelijkheden om je dromen waar te maken!

De versnelde kappersopleiding voor volwassen heeft alles in huis jou om jou om te toveren tot een gediplomeerd kapper. En dankzij het praktijkgerichte karakter van deze kappers cursus, kun jij na het behalen van je diploma meteen aan het werk. De vlieguren heb je immers tijdens de opleiding al gemaakt!

Waarom jij kiest voor een kappersopleiding in regio Zwolle en Lelystad

Het is nooit te laat om je dromen waar te maken. Met een basis in het Overijsselse Steenwijk, is onze opleidingslocatie zeer goed bereikbaar voor iedereen uit de provincies Overijssel, Flevoland, Drenthe, Friesland, Groningen en zelfs West-Friesland. En dat is goed nieuws, want je wilt je kostbare tijd niet verliezen aan lange ritten naar het westen van het land. Je hebt je energie namelijk hard nodig tijdens het knippen van onze klanten, wat je meteen al op de eerste dag van je opleiding gaat doen!

Wij hebben een vaste klantenkring van vriendelijke en geduldige mensen die zich graag bij ons laten knippen. Maar ook voor het verven van hun haar, het aanmeten van een coupe soleil of het zetten van een permanent kunnen ze bij ons terecht. Doordat jij het vak in onze schoolsalon direct op deze klanten gaat leren, blaak jij na het behalen van je diploma van het zelfvertrouwen over je knipkunsten.

Kappersopleiding voor volwassenen

Kappers cursus Zwolle

Welke leeftijd je moet hebben om je voor deze kappers cursus in te kunnen schrijven? Iedereen van achttien jaar of ouder is welkom bij de Nederlandse Kappers Opleiding. Man, vrouw, oud of jong: het maakt allemaal niet uit. Zolang je maar een passie voor haarstyling hebt. Daarbij zit je bij ons niet urenlang met een boek voor je neus theorie te stampen over kniptechnieken. Dat doe je namelijk thuis. Op de dag dat jij naar school komt, weet je dat je die dag met je handen aan de slag gaat.

Onze kappersopleiding voor volwassenen wordt geleid door ervaren docenten uit de kapperswereld. Zij zijn niet alleen razend enthousiast over hun vak, maar ze delen ook met alle liefde hun uitgebreide kennis en ervaring met jou. Hun doel? Net zo’n geweldige professional van jou maken als dat zij zelf zijn!

Breng je passie voor haar tot leven

Dus heb jij een passie voor kapsels? Ben je achttien jaar of ouder? En ben je op zoek naar een erkende en versnelde kappersopleiding rondom Zwolle? Dan ben je bij de Nederlandse Kappers Opleiding aan het juiste adres! Als jij die topper van een haarstylist wil worden, dan begint jouw reis in onze salon. Zet vandaag nog je eerste stap naar succes en laat je passie voor haar tot leven komen.

Heb je vragen of interesse? Mail dan naar info@nederlandsekappersopleiding.nl of vul het formulier via deze link in. We hopen je gauw te verwelkomen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × twee =