Vanuit onze kappersschool Lelystad en Zwolle (regio), gevestigd in het Overijsselse Steenwijk, wensen wij jullie allemaal een fantastisch 2024 toe! Dat het maar een topper van een jaar gaat worden waarin je je dromen najaagt. Echt doen hè? Dan doen wij het ook!

Droom je er stiekem van om kapper of kapster te worden? Lijkt het je geweldig om iedere dag met haarstyling bezig zijn te zijn? Maar denk je dat het ‘te laat’ is, omdat je al voor een heel ander vakgebied bent opgeleid? Think again! Het is een nieuw jaar, en dat betekent: nieuwe ronden, nieuwe kansen! Wij leiden je binnen een jaar op tot allround kapper.

Onze eigenaresse Regina Zantingh over de allround kappersopleiding

Eigenaresse van de Nederlandse Kappers Opleiding, Regina Zantingh, wil jullie hier graag iets over vertellen. “Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar! Proost op vele mooie, nieuwe en gave kansen. En wellicht is dat in onze salon?” begint ze. “Bij onze salon kun je op ieder gewenst moment instromen. Of dat nu in januari, april of in juli is: begin lekker wanneer jij wilt! Toevallig zijn onze huidige leerlingen wél nagenoeg tegelijkertijd begonnen. Zij zullen in de aankomende maanden klaar zijn met de opleiding. Ik denk dat ze met de opgedane kennis en ervaring in de kappersschool Lelystad en omstreken een héle goede basis hebben!”

Dat een praktijkschool als NKO dé allround kappersopleiding is, wordt wel bewezen door het feit dat onze leerlingen altijd snel ergens aan de slag kunnen. “Bij ons maak je echt veel meters die nodig zijn om kapper te worden,” gaat Regina verder. “Knippen leer je immers in de praktijk, niet uit een boek. Vanaf dag één van je opleiding draai je mee in onze schoolsalon. En hoe verder je in de opleiding komt, des te meer zelfstandig je aan de slag gaat. Kapsalons in de regio die op zoek zijn naar kniptalent in Noord-Nederland, Zwolle en Lelystad, kloppen vaak bij onze kappersschool aan de deur. Ze weten immers dat onze leerlingen de juiste tools en ervaring hebben.”

Kappersschool Lelystad, Zwolle en omstreken is verbouwd

En nu Regina toch aan het woord is, deelt ze meteen een leuk nieuwtje met jullie. “Tijdens de kerstdagen is onze schoolsalon verbouwd. We hebben de indeling veranderd, waardoor er ruimte is gecreëerd voor de barbierhoek,” legt Regina uit. “De docent van dit haarstyling-onderdeel huurt een deel van onze salon. Hij gaat het hele barbier-stuk oppakken.”

Momenteel zit het onderdeel ‘barbier’ nog niet in de standaard allround kappersopleiding van de NKO. “Maar na afronding van onze kappers cursus kun je een vervolgtraining tot barbier doen bij onze collega,” vertelt Regina. “Dit geldt trouwens ook voor hairextensions. Onze barbierdocent verzorgt ook losse trainingen in het zetten van extensions. Het enige dat je moet hebben om je hiervoor aan te melden, is een diploma van een erkende kappersopleiding. Zoals die van ons.”

Dus waar wacht je nog op? Laat 2024 het jaar zijn waarin jij die allround kapper of kapster van je dromen gaat worden! Meld je aan via deze link en dan hopen we je gauw te zien bij onze kappersschool in het pittoreske Steenwijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × 3 =