Onze kappersopleiding

Voor de kappersopleiding is geen specifieke vooropleiding nodig.

De doelgroep is breed, herintreders, re-integratie, vmbo verlaters (praktijk gericht onderwijs), mensen die graag een kappersdiploma willen halen of een eigen zaak willen starten.

Alle materialen worden door ons aangeleverd, boeken, kam en schaar mag je houden. Er zijn 21 examen onderdelen (Folder). De opleiding is intensief en zal in korte tijd veel lesstof behandelen en is sterk op de praktijk gericht.

Direct de eerste dag ga je zelf al knippen. Een vooropleiding is niet noodzakelijk. Belangrijker is dat jij echt graag kapper(ster) wilt worden.

De Nederlandse Kappers opleiding is conform de eisen van de overheid door het CRKBO gecertificeerd als opleidingsinstituut voor kortdurend beroepsonderwijs en staat geregistreerd bij het C.R.K.B.O., en derhalve zijn wij vrijgesteld even als het regulier onderwijs van b.t.w. afdracht.

Over onze docent(en)

Regina Zantingh is docent en heeft de dagelijkse leiding. Onder deskundige begeleiding groei je uit tot een volleerd kapper(ster).

Je behaald dan het NKO Kappersvakdiploma (dit diploma is EVC waardig). Het eindniveau is vergelijkbaar met niveau 3 in het regulier onderwijs.

Regina: “Ik ben trots op iedere leerling die hier als professioneel kapper afscheid neemt”

Je bouwt toch samen een band op, ik haal daar veel energie en voldoening uit. Iedere leerling heeft een eigen tempo en doordat er nooit meer dan zeven cursisten tegelijk zijn, kan ik iedere leerling persoonlijk begeleiden en de aandacht geven die nodig is.

Regina Zantingh
Wesley
Previous
Next

Vragen of interesse?

Neem dan snel contact met ons op!