Voor kapsalons

Ben je op zoek naar nieuw personeel voor jouw kapsalon? Zoek dan niet verder, want wij bieden de perfecte oplossing. Via onze kappersopleiding kunnen kapsalons die op zoek zijn naar gekwalificeerd en ervaren personeel in contact komen met leerlingen die bijna gediplomeerd zijn. Onze leerlingen beschikken over alle kappers vaardigheden die nodig zijn om succesvol te zijn in de kappersbranche.

Kwaliteit, deskundigheid en praktijkgericht leren

Onze kappersopleiding staat bekend om de hoge kwaliteit en deskundigheid van onze leerlingen. Onze leerlingen zijn opgeleid om zelfstandig, snel en efficiënt werken. Ze hebben alle benodigde vaardigheden om echte klanten te bedienen en zijn klaar om de uitdagingen van het kappersvak aan te gaan. Onze leerlingen leren alles in de praktijk. Ze zijn 8 uur per dag in onze kapsalon bezig met echte klanten en voeren alle kapperstechnieken zelf uit. De benodigde theorie doen ze thuis. Dit is anders dan bij ROC opleidingen waar leerlingen tijdens stage vaak alleen maar haren wassen, vegen en mee kijken. Onze leerlingen leren alles en mogen alles doen. Hierdoor zijn ze na de diplomering volwaardige kapsters of kappers en kunnen ze zelfstandig en op tempo werken.

CRBKO geregistreerde kappersopleiding

Onze kappersopleiding is een CRKBO geregistreerde instelling. Dit betekent dat we voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen voor opleidingsinstituten, waaronder zorgvuldigheid, rechtszekerheid, redelijkheid en betrouwbaarheid. Hierdoor kan je er zeker van zijn dat onze leerlingen volwaardige kapsters of kappers zijn die aan de slag kunnen in uw kapsalon.

Contact opnemen

Als je als kapsalon op zoek bent naar gekwalificeerd personeel, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze leerlingen zijn klaar om de uitdagingen van het kappersvak aan te gaan.

In een notendop

Bekijk onze introductiefilm!